Wanneer u gaat verhuizen komt er heel wat op u af omdat er bij een verhuizing meer komt kijken dan u van tevoren kunt inschatten. Allereerst het vele regelwerk zoals het afzeggen of overzetten van energie voorzieningen en internet en het doorgeven van adres wijzigingen. Dan het inpakken van alle spullen, die u ook graag weer heel terug wilt vinden op uw nieuwe adres. En in de tussentijd ook nog uw nieuwe woning opknappen.

Wij kunnen u veel werk uit handen nemen door uw spullen te verhuizen. Hiermee bespaart u veel tijd en worden uw spullen netjes en onbeschadigd naar het nieuwe adres vervoerd. Hulpbijverhuizen.nl  betekent verhuizen zonder stress en is nog betaalbaar bovendien.

Over ons

Hulpbijverhuizen.nl heeft inmiddels een netwerk opgebouwd van meer dan 145 ervaren en erkende verhuisbedrijven binnen Nederland. Wanneer u het contactformulier op onze site invult dan wordt de aanvraag doorgegeven aan maximaal 6 verhuisbedrijven bij u in de buurt. Binnen 24 uur ontvangt u dan ook maximaal 6 offertes van deze verhuisbedrijven. Deze offertes kunt u zelf vergelijken op kwaliteit, prijs en service. Met het verhuisbedrijf dat de beste offerte voor u heeft gestuurd kunt u zelf contact opnemen en een vrijblijvende afspraak maken. U kunt door gebruik te maken van Hulpbijverhuizen.nl tot wel 40% besparen op u verhuiskosten. Hulpbijverhuizen.nl kunt in inschakelen voor particuliere en zakelijke verhuizingen en wij doen ook internationale verhuizingen.

Alle voordelen nogmaals op een rijtje

Wanneer u toch nog twijfelt of u een verhuisbedrijf wilt inschakelen voor uw particuliere of zakelijke verhuizing zetten wij voor u nogmaals alle voordelen op een rijtje:

  • Wij zorgen ervoor dat uw spullen goed worden ingepakt
  • Wij brengen uw spullen van het oude naar het nieuwe adres
  • Wij pakken uw spullen op het nieuwe adres uit en zetten deze eventueel voor u op de juiste plaats
  • U heeft er geen omkijken naar en daarom hoeft u zich geen zorgen te maken en dat scheelt veel stress.
  • Omdat u niets voor deze verhuizing hoeft te doen bespaart u tijd
  • Elke verhuizing wordt uitgevoerd naar uw persoonlijke wensen
  • Wij zijn aangesloten bij ‘Erkende Verhuizers’ daarom geniet u van uitstekende algemene voorwaarden (consumentenbond)
  • Bij de erkende verhuizers is uw inboedel altijd goed verzekerd

Leave a Reply