Ben jij op zoek naar raambekleding die je interieur net dat beetje extra gaat geven? Bij Ilumio ga je zeker slagen. Neem vandaag vast een kijkje in de wereld van verduisterende overgordijnen en luchtige inbetweens.

Gordijnen

Gordijnen. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Gordijnen geven sfeer aan een ruimte en verbeteren de akoestiek. Ook kan je met verduisterende gordijnen je slaapkamer lekker donker maken. Bij Ilumio bieden we gordijnen op maat, omdat ieder raam nu eenmaal anders is. Met de services van Ilumio komt jouw gordijn perfect te hangen.

Inbetweens

De naam zegt het al, inbetweens zijn gordijnen die qua stofdikte tussen overgordijnen en vitrage in zitten. Dit soort luchtige gordijnen laten het licht vrij door de ruimte stromen, terwijl inkijk van buitenaf beperkt blijft. Houd je de sfeer graag luchtig, dan kies je voor alleen inbetweens. Maar dit soort gordijnen is ook uitstekend te combineren met jaloezieën. Creëer een luxe sfeer door inbetweens te combineren met overgordijnen. De inbetweens zorgen voor een fijne lichtinval, terwijl de jaloezieën of overgordijnen de ruimte kunnen verduisteren en intiemer kunnen maken.
Bij Ilumio slaag je zeker!

De voordelen van Ilumio

Wij bieden de volgende services:

  • Gordijnen uit eigen fabriek. Met meer dan 45 jaar ervaring bieden wij gegarandeerd perfecte gordijnen op maat.
  • Ontvang gratis kleurstalen. Omdat je toch graag de stof van je keuze eerst thuis wilt bekijken, bieden wij een gratis kleurstalenservice.
  • Krijg gratis advies aan huis. Maak vrijblijvend en zonder kosten een afspraak met één van onze adviseurs!
  • Je bent altijd verzekerd tegen meetfoutjes. Met onze tips en met hulp van onze adviseurs komt het meten helemaal goed. Mocht het onverhoopt toch niet passen? Dan maken wij kosteloos een nieuw product voor je.

Kies voor zekerheid, kies voor Ilumio!

Leave a Reply