De belangrijkste ruimte in je huis is toch wel de woonkamer. Dus je kan er maar beter iets moois van maken. Je kan snel een aangename sfeer creëren door verschillende meubels. Meubels zoals een mooi bankstel of hier een daar een plant om het groen te maken in de woonkamer. Of kies voor tv meubels met sfeerhaard. Je kan het zelf allemaal bepalen. In dit artikel 5 tips voor een gezellige woonkamer inrichting.

Kamerplanten zijn onmisbaar

Planten en groen maken van elk interieur een vrolijk geheel. En dan het liefst planten die groot zijn en veel groen uitstralen. Die trekken het meeste de aandacht. Vergeet de kleine planten niet, want die zorgen voor een juist contrast. Kies voor alle soorten en maten en gebruik mooie diverse plantenpotten. Maak van jouw woonkamer je eigen jungle, helemaal mooi.

Decoratie aan de muur wanden

De muur wanden zijn ideaal geschikt om decoratie aan op te hangen. Zo kan je je favoriete posters laten tonen, maar is het ook mogelijk om wandplanken te installeren met verschillende soorten plantjes en andere accessoires. Weest creatief en leef je uit. Op Etsy vind je unieke en handgemaakte decoratie.

Zet sfeervolle kaarsen aan

Zeer sfeervol zijn natuurlijk kaarsen in de avond. Zeker in de wintermaanden geeft kaarslicht ontzettend veel warme en ambiance. Je kunt kaarsen overal plaatsen. Bijzettafel, salontafel, tv meubel of vensterbank, alles is mogelijk. Wissel de kaarsen gelijk af met grootte en kleuren die passen bij je woonkamer.

Bank met aankleding

Kussentjes op de bank mogen niet ontbreken. Het zit extra lekker, maar ze geven ook de look aan de woonkamer en wordt het daardoor vrolijker. Wissel gezellig af met verschillende maten, soorten en kleuren. Je mag bij het aankleden van de bank best groot uitpakken. Zo wordt het een groot feest in je woonkamer.

TV meubel met sfeerhaard

Met tv meubels met sfeerhaard op Woonio.nl kom je de wintermaanden goed door. Er is niets beters om tv te kijken met een warme haard aan. De haard is helemaal ingebouwd in het tv meubel en geeft extra veel warmte af. Daarnaast zijn er verschillende types van deze tv meubel zodat je dit helemaal kan aanpassen aan je eigen woonkamer stijl.

Leave a Reply