Heb jij altijd al overwogen om naar Antwerpen te verhuizen? Dan is nu het perfecte moment aangebroken om dit daadwerkelijk te gaan doen. Op verschillende plekken zijn er namelijk vele voor woning die te koop staan te vinden voor deze prachtige stad. Maar er zijn ook enkele dingen die je nog over Antwerpen als stad dient te weten voordat je verhuizing begint. Deze vind je daarom allemaal in deze blog zodat je weet wat je te wachten staat.

Antwerpen is goed bereikbaar

In de eerste plaats is het goed om te beseffen dat Antwerpen een stad is die bereikbaar is. Dit geldt niet alleen binnen Belgiƫ, waar je zowel met de trein als auto zo naar Antwerpen kunt komen. Vanuit Nederland kun je immers ook eenvoudig naar Antwerpen komen. Vaak is het een uurtje rijden. Daarnaast beschikt Antwerpen ook over een vliegveld. Daardoor hoef je niet helemaal naar Schiphol of Brussel te rijden om vanuit daar ergens naartoe te gaan voor zaken of je vakantie. De bereikbaarheid van Antwerpen is dus iets waar je zeker versteld van zal staan.

Vastgoed kost minder in Antwerpen

Als tweede is het in Antwerpen qua vastgoed erg aantrekkelijk momenteel. Dit komt doordat het erg goedkoop is om een huis te kopen. Dit geldt met name als je het met Nederland vergelijkt, waar de prijzen tot wel twee keer zo duur kunnen uitvallen in steden als Amsterdam. Daardoor kun je in Antwerpen dus zowel voor meer ruimte gaan voor je woning of juist kiezen voor een woning dat een stuk minder kost. Hoe dan ook; je wint hier zeker mee. Ook exclusief vastgoed in Antwerpen is redelijk betaalbaar. Kijk maar eens op HeylenExclusief.be naar de prijzen van exclusief vastgoed in Antwerpen.

Verhuiskosten naar Antwerpen

Tot slot is het goed om te leren over de verhuiskosten van Antwerpen. De precieze kosten verschillen altijd wel, maar wanneer je naar een studio verhuisd, ben je ongeveer 1600 euro kwijt. Voor een 1 slaapkamer appartement is dit net wat meer, namelijk rond de 2000 euro. Voor een 3 slaapkamer appartement kun je verhuiskosten verwachten van rond de 2800 euro. Zo kost deze verhuizing wel wat, maar is dit zeker niet het einde van de wereld.

Leave a Reply