Wanneer je gaat verhuizen merk je dat je heel veel spullen hebt. Om het jezelf makkelijker te maken kun je een deel van deze spullen opslaan in een opslagbox. Op die manier heb je de spullen wellicht al dichterbij je nieuwe woning en maak je thuis ruimte om alles op te ruimen en in te pakken. In sommige gevallen dien je de tijd te overbruggen tot je in je nieuwe woning kunt. Vaak wil je ook eerst schilderen en een nieuwe vloer laten leggen. Het huis dient dan volledig leeg te zijn. Je kunt er dan voor kiezen om je inboedel op te slaan in een opslagbox. Hier krijg je een ruimte waar je al jouw spullen kunt stallen zolang dat nodig is. 

Jouw spullen veilig opslaan in een opslagbox

Wanneer je ervoor kiest om jouw inboedel in een opslagbox op te slaan ben je verzekerd van een goede beveiliging. Zo staan jouw spullen zelfs nog veiliger opgeslagen in een opslagbox dan bij jou thuis. Zo kun je met een gerust hart jouw spullen achterlaten in de box. Je hebt 24/7 toegang tot de boxen waardoor je altijd spullen kunt wegbrengen of kunt ophalen uit de box zonder dat je vastzit aan bepaalde openingstijden. Natuurlijk wil je jouw spullen in dezelfde staat mee terugnemen als dat je ze in de box hebt neergezet. Het klimaat van de boxen zijn uitstekend waardoor je niet te maken hebt met vochtige ruimtes en schimmels. Je spullen staan dus droog en windvrij opgeborgen.

Tip: zoek je goedkope opslag in de omgeving van Doetinchem? Bij Opslagbox Doetinchem is het mogelijk om voor een paar tientjes per maand een opslagbox te huren. 

Opslagboxen in diverse formaten 

Niet iedereen heeft dezelfde hoeveelheid spullen die opgeslagen moeten worden in een box. Daarom heb je de keuze uit diverse formaten van de opslagboxen. Aan de hand van jouw inboedel wordt er gekeken welke box hier het beste bij past. Je kunt de box huren per vier weken. Waarbij je altijd toegang hebt tot de box. Je kunt je spullen dus ophalen wanneer jij ze nodig hebt. Gebruik je de box niet meer? Dan zeg je hem gewoon weer op. Met een opslagbox kun je jouw inboedel veilig stallen voor zolang jij dat nodig vindt. Ideaal tijdens een verhuizing maar ook als uitbreiding van jouw garage of schuur.

Leave a Reply