Ons toilet, natuurlijk niet de meest bezochte ruimte in huis, maar wel leuk om ook gezellig in te richten. Omdat onze wc vaak niet heel groot is, is de ruimte dus beperkt. Het dan dus ook niet verstandig om aan de slag te gaan met allerlei grote accessoires om je wc proberen gezellig te maken. Je doet er daarom dus ook goed aan om gebruik te maken van wat kleinere items. Hierbij kun je denken aan tegeltjes met foto of een heerlijke geurkaars. Toch kun je, ondanks het feit dat de ruimte beperkt is, je wc ontzettend gezellig indelen, als je er maar rustig de tijd voor neemt. hoe je dit doet, vertellen we je in dit artikel.

Kalender

Een kalender in het toilet doet het altijd goed. Dit is namelijk niet alleen ontzettend praktisch, maar ook gewoon ontzettend leuk. Vooral wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een scheurkalender met allerlei verschillende spreuken of gezegden. Je zult merken dat het niet alleen decoratief ontzettend leuk is, maar ook voor de bezoeker een momentje is waarop ze even iets kunnen lezen. Ondanks dat tegenwoordig de meesten op de mobiele telefoon zitten, zijn er uiteraard altijd nog een paar uitzonderingen.

Maak het persoonlijk

Het toilet is vaak de perfecte plek om het persoonlijk te maken. Een leuke foto van het gezin doet het vaak goed, maar ook een tegeltje met persoonlijke spreuk van Tegeltje.nl is een perfecte manier om je wc wat extra sfeer te geven. Door dit te combineren met een heerlijke geurkaars en een klein plantje, ziet je toilet er al heel anders uit. Door ook de wc borstel en wc rolhouder te vervangen, geef jij je toilet een volledig nieuwe look en feel. Zorg er dus altijd voor, dat wanneer je met je toilet aan de slag gaat, je het niet te druk maakt, maar enkel een aantal kleine items neerzet en je zult zien dat het een stuk gezelliger wordt.

Leave a Reply