Als je een beroep uitoefent waarbij je beschermende werkkleding nodig hebt, is het belangrijk dat je rekening houdt met de verschillende weersomstandigheden. De meeste werkkleding is voornamelijk geschikt voor koelere temperaturen. Kies daarom voor werkkleding geschikt voor de zomer en zorg dat je comfortabel en veilig je werk kunt uitvoeren.

Veiligheid en bescherming zijn van belang

Als je veel buiten werkt, zijn er wat dingen waar je op moet letten. Zodra de zon begint te schijnen, is het belangrijk om zonnebrandcrème te hebben om je huid te beschermen. Een pet of helm kan hier ook aan bijdragen. Drink daarnaast voldoende water om je vochtbalans op peil te houden. Bereid je goed voor met Snickers werkkleding en Snickers schoenen. Kies voor een korte broek en polo in plaats van lange broek en trui in combinatie met je vaste werkschoenen. Werk je veel op je knieën? Kies dan voor een piratebroek; Een broek met bescherming en tegelijkertijd ventilatie.

Werkkleding gemaakt van ventilerende materialen

Zodra de temperaturen omhooggaan, is het belangrijk om te zorgen voor ventilerende werkkleding. Dit kan door het ontwerp van de kleding, maar de functionaliteit draagt hier ook aan bij. De stof van de werkkleding heeft invloed op het comfort en de ventilatie. Een katoenen shirt absorbeert vocht en droogt heel langzaam, terwijl een lichte stof als bamboe meer ventilatie biedt en sneller droogt. Geef jezelf en je collega’s een fris, luchtig en comfortabel gevoel door passende werkkleding voor de zomer aan te schaffen.

Werkkleding en de lengte ervan

Eerder gaven we al aan dat je bij veel werken op je knieën beter een piratebroek kunt kiezen dan een korte broek. Werk je niet veel op je knieën, kun je voor een korte broek gaan. Bedenk vooraf goed wat je tijdens je werkdag nodig hebt. Heb je veel gereedschap nodig gedurende de werkdag, maar werk je voornamelijk staand? Dan raden we je aan een korte broek met veel zakken aan te schaffen. Houd goed rekening met jouw houding, de taken die je uitvoert en de spullen die je nodig hebt om zo de ideale werkkleding voor in de zomer te scoren.

Combineer veiligheid en bescherming met de juiste materialen en lengte om tot werkkleding voor de zomer te komen waarin jij met plezier gaat werken.

Leave a Reply