Begin de dag op een aangename manier, met de drie tips die we in dit artikel met je delen! Er is niets vervelender, dan met een ochtendhumeur aan een nieuwe werkweek te moeten beginnen. Reden genoeg om je ochtend zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Er zijn verschillende manieren om bij te dragen aan een aangename ochtend. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om wakker te worden met warme voeten! Hoe je dat doet lees je in de komende drie tips.

Tip 1: gebruik een vloerverwarming in huis

Een vloerverwarming voor de koude ochtenden gebruiken verzekert je van warme voeten aan het begin van de dag. Niet alleen zorgt vloerverwarming voor een goed begin van je ochtend! Ook wordt de warmte op een heel geleidelijke manier over de ruimte verdeeld. Dit maakt dat ruimtes sneller warm zullen zijn, dan wanneer je traditionele radiatoren gebruikt. De geleidelijke verspreiding van warmte is daarbij goed voor een verminderen van je energieverbruik.

Tip 2: maak gebruik van ledverlichting in je slaapkamer

Om rustig wakker te kunnen worden, kan het gebruik van ledverlichting interessant zijn. Het voordeel van ledverlichting is de mogelijkheid om de kleur en intensiteit van het licht in te stellen. Dit doe je eenvoudig met een app op je mobiele telefoon of een meegeleverde afstandsbediening. Zo word je niet direct geconfronteerd met een felle verlichting in de ochtend. Wel zo prettig als je rustig wakker wilt worden!

Tip 3: geniet van rustige muziek en een kop koffie

Tot slot kan het slim zijn om een achtergrondmuziekje aan te zetten. Geen harde, drukke muziek om wakker te worden, maar rustige pianomuziek. Het laat je heel geleidelijk wakker worden, waardoor je met een fris gevoel aan de werkdag begint. Tijdens het luisteren naar de muziek mag een lekker kopje koffie of thee niet ontbreken.

Leave a Reply