Gedurende de zomer willen we natuurlijk allemaal op vakantie. Helaas is dit niet altijd mogelijk of vliegt de tijd te snel voorbij. Zeker met de hete zomers van de afgelopen jaren is het dan fijn om thuis op je ligbed nog een beetje vakantie te kunnen houden. In deze blog geven we je een aantal tips om het vakantiegevoel zo goed mogelijk in huis (of eigenlijk tuin) te halen.

Geschikte (lounge)meubels

Om lekker in je tuin te kunnen zitten of liggen, is het uiteraard van belang dat je de juiste meubels hebt. Ga altijd voor een ligbed van goede kwaliteit en stem deze af op andere meubels in je tuin. Zo zorg je ervoor dat je tuin als één geheel oogt. Om extra ligcomfort te creëren kan je ook nog een bijpassend ligbedkussen kiezen. Het is ook altijd lekker om in de tuin te kunnen eten, denk daarom ook goed na over een mooie eettafel waar je ook comfortabel aan kunt eten.

Tropische drankjes en eten

Als je lekker kan zitten of liggen, dan is het vakantiegevoel natuurlijk nog niet compleet. Met de juiste drankjes en hapjes zorg je voor een optimale tropische sfeer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkere cocktails en een goede barbecue. Ook tapas geven altijd een vakantiesfeer, omdat je daar rustig aan mee kan doen. Zeker niet onbelangrijk dus!

Gun jezelf rust

Het grote voordeel van een vakantie is de rust die je kan nemen. Je hoeft niet na te denken over werk of school. Thuis is dit natuurlijk vaak een stukje lastiger, omdat je niet uit je reguliere omgeving weg bent. Probeer daarom zo veel mogelijk elektronisch apparaten als laptops en telefoons weg te laten. Pak een goed boek en geniet op je ligbed van de vakantie in jouw achtertuin!

Leave a Reply