Bedwantsen in bed, houtworm in de meubelen, motten in de kast. Allemaal voorbeelden van soorten ongedierte die zich in huis kunnen bevinden. In de zomer muggen in de slaapkamer en in de winter muizen die komen overwinteren. Je huis is voor veel soorten ongedierte de ideale plek om te overleven. De meest voorkomende soorten vind je terug op www.beestjeskwijt.nl.

Oorzaken ongedierte in huis

Gedurende de zomermaanden komt ongedierte zoals muggen en vliegen binnen doordat ramen en deuren open staan. Hier is niet veel tegen te doen, behalve het plaatsen van horren voor de ramen en deuren. Ongedierte zoals muizen en ratten komen meestal binnen door gaten en kieren in de muren, om dit te voorkomen is het goed om een bestrijder de gaten te laten dichten. Een van de belangrijkste zaken waar ongedierte op af komt is voedsel. Muggen en bedwantsen voeden zich met bloed van de bewoners, houtworm voedt zich met het hout van meubelen en draagbalken van het huis en muizen en ratten eten voornamelijk afval en eten in niet goed afgesloten verpakkingen. Ongedierte komt je huis binnen om te kunnen overleven en vaak helpen we ze onbewust om in leven te blijven.

Hoe kom je er vanaf?

Ongedierte is vaak lastig te bestrijden, de middelen die te koop zijn voor consumenten werken meestal niet. Daarom is het aan te raden een bestrijder in te schakelen. Beestjes Kwijt is een platform met aangesloten vakmannen in ongedierte. Heb je geen tijd of de kunde om zelf de beestjes te terroriseren? Schakel dan de hulp van Beestjeskwijt.nl in. De ongediertebestrijder maakt een inschatting van de grootte van de plaag en gaat vanuit daar aan het werk. Na overleg weet je hoe lang de bestrijding zal duren, hoe de bestrijding in zijn werk gaat en wat het gaat kosten. De bestrijder begint niet zonder toestemming en zorgt ervoor dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Naast het bestrijden geeft de vakman tips hoe je ongedierte in de toekomst kunt voorkomen. Twijfel dus niet te lang, maar schakel een bestrijder in!

Leave a Reply