Jouw huisje is dé plek waar je helemaal jezelf moet kunnen zijn. De plek waar je ’s avonds tevreden op de bank moet kunnen zitten met een fijn en trots gevoel. Het is daarbij van belang dat je de juiste accessoires met elkaar combineert waardoor je echt het gevoel hebt dat het jouw paleis wordt. We laten je hier 3 sfeerproducten zien die een vrolijke en gezellige touch aan jouw interieur kunnen geven.

Deurmatten: Wees welkom vanaf de eerste stap

Al wanneer mensen de eerste stap in jouw huis zetten, is het van belang dat het huis een positieve indruk met zich meebrengt. Deze eerste stap kun je letterlijk duidelijk maken met een deurmat. Een deurmat kan ervoor zorgen dat gasten gelijk een gezellige eerste indruk krijgen van je huis en deze vervolgens moeilijk weer kunnen loslaten. Iets kleins als een deurmat kun je helemaal aanpassen op jouw wensen en verwachtingen. Denk aan verschil in kleur, binnen- of buiten gebruik, hoog- of laagpool en nog vele andere eigenschappen. Het grote voordeel van een goede deurmat is natuurlijk dat je huis beschermd blijft tegen vuil. Wanneer je een deurmat op maat in de vloer verzinkt krijg je werkelijk een prachtig plaatje!

Meubelen: denk al goed na over de basis

De basis van jouw interieur zijn natuurlijk de meubelen die je kiest. Belangrijk is daarbij dat je de meubelen die je uitkiest op elkaar afstemt of desnoods bij dezelfde winkel koopt. De stijl die je aanneemt in je interieur kan afhangen van het soort hout waarvan de meubelen zijn gemaakt. De houtstijl kan je interieur bijvoorbeeld van een classy retro-look omgooien naar hip en casual. Eén soort hout is bijvoorbeeld teakhout. Teakhout is hout dat wordt gemaakt in Indonesië en bestand is tegen allerlei soorten weersomstandigheden. Dit hout wordt bijvoorbeeld ook veel gebruikt op parketvloeren en in de scheepsbouw.

Accessoires: klein maar met felle kleuren

Als laatste kunnen accessoires je interieur echt sfeer brengen. En denk dan vooral aan de wat kleinere accessoires zoals kussens, kaarsen, waxinelichtjes of schilderijen. Juist deze kleine objecten zorgen ervoor dat er gelijk een huiselijke, gezellige sfeer ontstaat. Felle kleuren zoals geel, rood, blauw of groen brengen tegelijkertijd wat kleur in je interieur waardoor er meer ontstaat dan alleen een paar bij elkaar gezette meubels.

 

Leave a Reply