Bij Sissy-Boy vind je de meest trendy stoelen die je interieur laten stralen! Of je nu leuke kuipjes wil die prachtig om de eettafel staan, hippe barkrukken die perfect passen bij een mooi kookeiland of een loveseat om in te relaxen die ook nog als eyecatcher dient in je woonkamer. Bij Sissy-Boy ben je voor trendy stoelen in de meest bijzondere materialen en kleuren aan het juiste adres. Wij nemen je mee door onze collectie.

 Stoelen met een luxe uitstraling

Meubels bekleed met velvetstof hebben het afgelopen jaar een enorme opmars gemaakt en wij begrijpen maar al te goed waarom. Zo zorgt deze prachtige stof er niet alleen voor dat een meubel heerlijk zacht aanvoelt en lekker zit, maar geeft het ook een erg luxe uitstraling waardoor je jouw interieur direct bijzonder maakt. De fijne stof wordt gemaakt van katoen dat op een speciale manier wordt geweven waardoor er een glans ontstaat. De kenmerkende fluwelen look! Niet voor niets dat onze collectie bestaat uit een uiteenlopend assortiment van velvet stoelen.

Een echte eyecatcher

Laten we voorop stellen dat een stoel gemaakt is om heerlijk op te kunnen zitten, maar wie heeft gezegd dat iets comfortabels niet als pronkstuk in je interieur mag dienen? Met een stoel van een wat groter formaat in een fijn materiaal en mooie kleur kun je een ruimte heel erg sfeervol maken. Of dit nu gaat om de hal, woon- of slaapkamer! Wat dacht je van een leuke egg chair in houtlook die je zowel op de voet neer kunt zetten als aan het plafond op kunt hangen? Een ruime loveseat waarin je heerlijk kunt wegkruipen? Of een fauteuil waarin je rondjes kunt draaien en volledig weg kunt dromen… Een eyecatcher die ook nog eens fijn zit is een echte must!

Tuinstoelen

Bij Sissy-Boy vind je niet alleen de meest bijzondere stoelen voor binnenshuis, maar ook voor in de tuin zodat je elke heerlijke zomerdag comfortabel door kunt brengen. Bijkomen na een lange dag werken in de avondzon onder het genot van een verkoelend drankje of op een warme zondagmiddag heerlijk relaxen met een van jouw geliefden. Niets is zo fijn als een comfy, maar stijlvolle tuinstoel. Op welke plek ga jij jouw interieur een boost geven met één of meerdere prachtige stoelen?

Leave a Reply