Als je het grind op een plat dak wilt verwijderen kan dit een behoorlijke klus zijn. Tijd om daar een goede oplossing voor te vinden. Een van deze oplossingen is het verwijderen van grind op een plat dak door het inzetten van zuigtechniek. Een manier waarbij grind op een snelle en veilige manier verwijderd kan worden. Zonder dat je het dak of de omgeving schade aan brengt. Een prettig idee dus waarmee je veel werk en inspanning kunt besparen. Het hoeft bovendien helemaal geen groot dak te zijn! Zuigtechniek kan zowel klein als grootschalig worden ingezet. Kies voor het dakgrind verwijderen voor de veilige manier van zuigtechniek. Je bent niet alleen verzekerd van een snelle werkwijze maar kan het oude dakgrind ook nog eens veel sneller afvoeren.

Het aanleggen van de zuiginstallatie

Met de zuigwagens en installaties kunnen wij op de juiste hoogte komen. Het oude grind van een dak dan door de aanwezige slangen tot wel honderd meter worden afgevoerd. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elk platte dak bereiken en het werk dat afvoeren van het dakgrind met zich meeneemt verlichten. De voorbereiding van het afzuigen van dakgrind bestaat voornamelijk uit het veilig maken van de directe omgeving. De giek die wij gebruiken komt tot wel 12 meter hoogte. Waarbij het dus vrijwel elke klus met dakgrind aankan.

Het juist afvoeren van het oude dakgrind

Het afvoeren van het dakgrind gaat via grote buizen. Het grind komt hierdoor direct in de bak van de vrachtwagen terecht en kan daardoor worden afgevoerd. Het hoeft dus niet apart te worden opgeslagen. Natuurlijk is het in deze tijd gebruikelijk dat veel materialen worden hergebruikt. Waarvoor het grind op een dak zich uitermate leent natuurlijk. Deze is na een uitvoerige reiniging dan ook weer als nieuw en kan gebruikt of opnieuw aangebracht worden. Het verwijderen van dakgrind gaat dan ook op een zo duurzaam mogelijke manier.

Leave a Reply