Nadat je je nieuwe huisje hebt gevonden in het mooie en rustige Alphen aan de Rijn moet je ook gaan denken aan de inrichting, of je had het toen je het bezichtigde al gelijk helemaal in je hoofd. Hoe ga ik mijn stempel drukken op dit huis. Wat voor kleur ga ik de muren verven, welke meubels wil ik meenemen , en welke koop ik nieuw. Heb ik überhaupt nog wel geld over voor nieuwe meubels? Of moet ik ze ergens tweedehands gaan scoren? Hoe zet ik alles neer, en natuurlijk van welke stijl hou ik nou eigenlijk?

Rust en vrede

Mijn eigen mening is dat Deens design jou huis helemaal afmaakt. Deze meubelsoort straalt rust uit. Iets wat heel fijn is om in je huis te hebben. Dat je zo na je school of je werk op de bank ploft en lekker weer even helemaal tot rust komt. Een mooie en keurig netjes afgewerkte Scandinavische tafel bijvoorbeeld. Het blad is strak en mooi afgewerkt. Het is vaak licht hout, iets wat rust en vredigheid uitstraalt in je woning. Je hoeft hier niet je blikvanger van te maken, want hij zal gelijk opvallen bij de gasten die jij laat komen om een kijkje te nemen in jou nieuwe stekkie.

Blijf lekker jezelf

Maar naast de tafel is de kleur op de muur ook heel belangrijk. Zorg ervoor dat je een niet te felle kleur op je muur smeert, die felle kleuren geven vaak een druk gevoel. Iets wat jij heel de dag al bent geweest op je school dan wel werk.  of dat je heel je huis vol legt met allemaal kleine accessoires, die maken het juist weer heel druk in jou kamer. Of je moet er juist van houden natuurlijk dan is het voor jou geen probleem, misschien dat anderen daar anders over denken, maar blijf vooral lekker jezelf.