Woon je in Alphen aan den Rijn en ben je toe aan een nieuwe tuin? Dan zijn er diverse zaken die je in je tuin kunt aanpakken om een geheel nieuwe look te creƫren. Wij geven je graag tips voor je nieuwe tuin in Alphen aan den Rijn.

Een nieuwe schutting
Een nieuwe schutting zal je tuin in Alphen aan den Rijn direct een andere look geven. Het is immers de omlijsting van je tuin. Je kunt een schutting kopen in diverse kleuren en van verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan een hardhouten schutting of een combinatie van beton en hout. Het is zeker iets om goed over na te denken. De schutting in je tuin zorgt er namelijk voor dat je met een gerust hart kunt ontspannen in je tuin.Tuintegels
Als je op zoek gaat naar tuintegels voor je tuin in Alphen aan den Rijn zul je erachter komen dat er erg veel keuze is. Een nieuwe trend zijn momenteel de keramische tegels. De keramische tegels hebben erg veel voordelen zodat je nog lang kunt genieten van een mooie tuin. Ze zijn slijtvast en kleurvast. Dit betekent dat er geen krassen op de tegels kunnen komen. Daarnaast zijn keramische tegels niet glad en wegen ze ook niet veel. Zo kun jij in je tuin in Alphen aan den Rijn een prachtige tuin inrichten die ook nog een hele tijd mooi zal blijven.

Tuinverlichting
Bij een nieuwe tuin hoort ook nieuwe verlichting. Verlichting brengt sfeer in een tuin en is daarnaast ook erg functioneel. Wat voor soort lampen aan te raden zijn, is afhankelijk van de grootte van je tuin in Alpen aan den Rijn en wat je wensen zijn. Je kunt gebruik maken van kleine spotjes maar ook van grotere lampen die de tuin verlichten.