Blog

Artikelen & Tips

Hoe kies ik de juiste vlonderplanken?

Het is zo ver; U wilt een vlonder gaan aanleggen in uw tuin. Maar hoe kiest u nou voor de juiste vlonder? Waar moet u dit halen? En wat vindt u mooi? Findeo zet een aantal dingen voor u op een rijtje zodat u weer kunt genieten!

Hoelang moet de vlonder blijven liggen?

Een belangrijke factuur is de levensduur van de vlonder. Wilt u dat de vlonder een langere tijd mee kan? Dan kunt u kiezen voor de echt duurzame vlonders van composiet of de hardhout vlonders. Liever een vlonder die iets korter mee gaat, maar waar u minder geld aan kwijt bent? Dan kunt u uiteraard ook kiezen voor een vlonder van een houtsoort als Douglas. Met Douglas wordt de vlonder overigens niet minder mooi.

Wil ik een vlonder met anti-slip?

Niemand wil een onveilige vlonder en wat is er vervelender dan je best moeten doen om over de vlonder heen te komen wanneer het net heeft geregend en de planken nog vochtig zijn. Gelukkig kunt u naast het rekening houden bij het kopen met het soort plank dat u gaat leggen, de houten vlonders ook nog behandelen met een speciale beits. Over deze beits leest u laten op Findeo meer!

Is een vlonder duur?

Natuurlijk zijn er goedkopere uitgaven geweest in uw leven. Echter is een vlonder het geld over het algemeen meer dan waard. Om de kosten toch nog iets te drukken zijn er gelukkig bedrijven zoals bijvoorbeeld Tuinhout Discount in Ter Aar die altijd een scherp tarief hanteren zonder dat u hier kwaliteit mee verliest.

Related Posts

Comments (1)

  • trefwoorden:
    26/03/2018 at 16:37 Reply

    Dank u voor het artikel, het is heel goed uitgelegd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Findeo Wonen in Alphen aan den Rijn

Altijd op de hoogte van de beschikbare woningen?

Op de hoogte blijven van alle beschikbare woningen in Alphen aan den Rijn en omgeving? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!