Extra opvallen door te adverteren bij Findeo.nl

Findeo.nl is gestart in 2017 met het doel om de huisvesting in Alphen aan den Rijn beter in kaart te brengen en te verbeteren. Uiteraard biedt het platform ook erg interessante mogelijkheden voor alle bedrijven die iets met wonen te maken hebben. Findeo.nl biedt deze bedrijven gerichtte advertenties in de vorm van berichten op social media en advertorials op onze blog. Daarnaast is het ook mogelijk om als makelaar of eigenaar een woning beter onder de aandacht te brengen door de woning een premium status te geven. Bent u geïnteresseerd in het adverteren op Findeo.nl? Neem dan gerust contact ons via zakelijk@findeo.nl.

Advertorials

Advertorials zijn leuke stukjes tekst op onze blog waarin kan worden gelinkt naar uw eigen website of waarmee uw bedrijf of woning wordt gepromoot. Denk bijvoorbeeld aan een leuk nieuwsbericht dat u een bepaalde prijs heeft gewonnen. Dit soort berichten zijn te plaatsen op het veel gelezen blog van Findeo.nl.

Premium woning

Het is natuurlijk erg interessant om uw woning toe te voegen aan het woningoverzicht van Findeo.nl. Wilt u uw woning toch nog net iets meer op laten vallen? Maak uw woningadvertentie dan premium! Op deze manier komt uw woning nog meer onder de aandacht van onze vele bezoekers.

Findeo Wonen in Alphen aan den Rijn

Altijd op de hoogte van de beschikbare woningen?

Op de hoogte blijven van alle beschikbare woningen in Alphen aan den Rijn en omgeving? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!