Een extra kamer in een woning? Er wordt vaak aan het plaatsen van een dakkapel of aanbouw gedacht. Maar wist je ook dat de kruipruimte uitdiepen een heel goede oplossing kan zijn. Aan de hand van zandzuigen kun je de kruipruimte om een heel eenvoudige en vooral veilige manier uitdiepen. Waarbij buizen, kabels en ook de constructie van het bovengelegen huis volledig onaangetast blijven. Handig toch? Als je daarover meer wilt weten is het verder lezen absoluut de moeite waard!

Waarom de kruipruimte uitdiepen

Er zijn verschillende redenen te bedenken om een kruipruimte uit te diepen. Je kunt denken aan extra woonruimte binnen een woning. Maar ook aan het maken van een thuiswerkplek. Alles is werkelijk mogelijk. Waarbij een extra ruimte in een woning ook zal bijdragen aan de waarde van een woning. Er is namelijk een kamer of ruimte meer in een woning beschikbaar zonder dat hier ruimte voor ingeleverd hoeft te worden. Want met de kruipruimte doe je doorgaans weinig binnen een woning.

Wat moet je weten over de kruipruimte uitdiepen

Natuurlijk komt er bij het uitdiepen van een kruipruimte behoorlijk veel kijken. Je kunt aan de werkwijze denken. Want wat is de beste en meest veilig werkwijze die je kunt inzetten, op welke manier kun je het gemakkelijk regelen en waar moet je rekening mee houden. Een gespecialiseerd bedrijf kan hierin adviseren. Omdat het mogelijk per woning een verschil kan maken.

Is het wel veilig om de kruipruimte uit te diepen

Het uitdiepen van een kruipruimte is bijzonder veilig. Omdat de constructie niet wordt aangetast of gewijzigd en het afzuigen van zand heel precies is. Waardoor er geen schade aan de woning zal zijn. Daarnaast zorgt de constructie onder de woning weer voor extra stevigheid. Er is dus geen sprake van een onveilige situatie of wijzigingen aan de bouwtechnische staat. Meer informatie over de kruipruimte uitdiepen? Experts van De Kruipruimte Specialist adviseren je graag.

Leave a Reply