Wanneer je op zoek bent naar nieuwe meubels en woonaccessoires of simpelweg wat inspiratie voor jouw interieur, vind je jezelf al snel bij een woonboulevard. In Nederland zijn er diverse leuke woonboulevards te vinden. In dit artikel worden de vijf leukste woonboulevards in Nederland voor jou op een rij gezet.

1. Woonboulevard Utrecht

Een van de grootste woonboulevards vind je in Utrecht. Op de woonboulevard van Utrecht bevinden zich op een korte afstand van elkaar diverse grote winkelmerken, zoals IKEA, Leen Bakker en Bruynzeel Keukens. Ook voor kleintjes is er wat te vinden bij winkels zoals BabyDump, waar je diverse babyspullen kunt vinden. Daarnaast kun je even een pauze nemen van het winkelen bij één van de vele restaurants.

2. Woonboulevard Palazzo in Lelystad

In de prachtige stad Lelystad bevindt zich woonboulevard Palazzo. Vanuit de Randstad is de woonboulevard gemakkelijk te bereiken en vind je een groot aanbod aan keukenhandels, bouwmarkten en interieurwinkels. Op de website van de woonboulevard vind je een overzicht van alle winkels en eventuele acties die op dat moment plaatsvinden.

3. Woonboulevard Breda XXL

De naam verklapt het al een beetje. Woonboulevard Breda XXL telt wel bijna 50 verschillende woonwinkels en is de grootste woonboulevard van heel Europa. In elke woonwinkel vind je de nieuwste woontrends en diverse interieur ideeën. Daarnaast is de woonboulevard heel het jaar door open en kun je deze dus bezoeken wanneer je maar wilt.

4. Woonboulevard in Assen

Op zoek naar een leuke woonboulevard in Noord-Nederland? Dan is woonboulevard Borgstee in Assen de plek waar je moet zijn. Op deze woonboulevard is er voor iedereen wat te vinden. Van babyspullen bij Babyplanet tot kleurrijke tuinmeubels bij Kwantum.

5. Woonboulevard in Den Bosch

Tot slot kan woonboulevard De Bossche Woonboulevard niet ontbreken in deze lijst. Voor een gezellig uitstapje in ’s-Hertogenbosch is dit de plek waar je moet zien. Hier kun je gedurende de hele week diverse woonwinkels bezoeken om inspiratie op te doen en heerlijke restaurantjes bezoeken. Op de website van De Bossche Woonboulevard staan alle winkels en eetplekken overzichtelijk weergegeven, zodat je tijdens je bezoek weet waar je naartoe moet.

Leave a Reply